سلام
من هر کار می کنم گرافیک 2 تا گرافیک های 460 ام sli نمیشه یعنی میشه ولی هیچ فریمی اضافه نمیشه (در gpu-z مینویسه شده) این هم تاپیکش:
http://www.pcnetwork.ir/showthread.p...رافیک-460
خب من درایو رو که عوض کردم درست نشد تنظیمات دیگه ای هم ندیدم
تنها چیزی به زهنم رسید این بود که قبلا بایوس کارت اولی رو فلش کرده بودم شاید مال اون باشه (البته من فقط ولتاژ رو تغییر داده بودم)
گفتم کارت اول رو به حالت اولش بر گردونم و با nvflash بوت شدم ولی هر کار می کردم بایوس فلش میشد اما نمی پرسید روی کدوم کارت فلش بشه (قبلا این مشکلو نداشتم شاید به خاطر این بوده که دو تا کارت با هم وصل بودن و همین طور کابل بریج) بعد گفتم که خب بایوس رو پاک می کنم بعد یریزم بهتره کد :
nvflash --eraseeeprom
رو وارد کردم بعد پرسید کدوم کارت و زده بود 0 و 1 که کارت اولی 0 بود منم زدم و پاک شد و بعد هم رفتم سراغ فلش کردن بعد فلش نمیشد گفتم شاید باید اون یکی کارت هم پاک بشه اون رو هم با همون کدی که بالا نوشتم پاک کردم ولی باز هم امتحان کردم و فلش نشد و می دانستم اگه خاموش کنم دیگه روشن نمیشه هر کدی زدم قبول نمیکرد گفتم ولش خاموش می کنم بعد به صورت تکی یکی از این کارت ها رو میزارم با یک گرافیک دیگه (8400) بوت میشم و بعد این کار رو می کنم و اینطوری sli هم نیست که مشکل داشته باشه اما بازم فلش نمیشه اروری هم که میده اینه : (برای 460 )
warning:eeprom is erased , must update this specific adapter with a specific image using --index and / or --fwindex
برای 8400 هم میگه این فایل مال این کارت نیست آخرشم میشه :
no matxhes found
کدهایی که من امتحان کردم:
nvflash -4 -5 -6 n.rom
nvflash -5 -6 n.rom
nvflash n.rom
یک کد هم یادمه بود برای اینکه اگه کارت با فایل رو فک می کنه یکی نیست بازم فلش کنه اما یادم نیست چی بود
جواب بدید ممنون میشم الان هیچ کدوم از کارت ها بالا نمیان با 8400 بوت میشم
با سپاس